lördag 21 januari 2012

Tumblrlove

There are so many nice Tumblrs to follow out there..I-cywhite is one of my new finds.

MaybebagsI am crazy about the hitech paperlike Mabebags sold at Kunsthaus shop in Graz, Merci in Paris and Lotta Agaton Shop in Stockholm. Yey!

torsdag 19 januari 2012

Jag söker ny assistent..

Bästa bästa Lina ska sluta jobba hos mig efter två år och därför söker jag en ny assistent.

Det är en heltidstjänst som ibland kan innebära oregelbundna tider och resor. Du bör känna till Stockholms butiker och utbud (veta var man kan få tag på allt från typ stenskivor och möbler till snickare, konstiga plantor och köksprylar), ha körkort, vara ganska händig, ha jobbat med någon form av produktion tidigare (gärna varit stylistassistent).

Några dagar i veckan är vi oftast på fotograferingar men en stor del av tiden planerar vi jobben och då handlar det för dig om att hyra in rekvisita, boka upp bud, packa upp, packa ner, hålla ordning på logistiken och på torsdagar har vi öppet i butiken. Jag behöver inte en duktig stylist utan någon som är ordningsam och bra på att hålla många bollar i luften samtidigt men givetvis också har lite koll på inredning...det är galet stressigt ibland men nästan alltid väldigt roligt!

Om du tror att det skulle passa dig så maila mig (lotta@lottaagaton.se) ditt CV, en kort beskrivning av vem du är och varför du tror att du skulle passa för jobbet samt bilder på dina fem favoritmöbler.

I am looking for a new (Stockholmbased) assistant.

FashioninteriorsThe home of fashiondesigner and Photographer Jen Gilpin and Maxime Ballesteros photographed by Freunden von Freunden.

tisdag 17 januari 2012

C-mode
Very predictable maybe but I can't help being inspired by Copenhagen with its worn locations, warehouses and a great easy going attitude...C-mode.
Pics: 1-Typedaily 2-Mikkel Mortensen/Gitte Kjaer 3- Richard Peters 4- Pinterest

Picnic


New table "Picnic" from Ligne Roset inspired by oldfashion sewingboxes, designed by Copenhagenbased GamFratesi.

måndag 16 januari 2012

New chair

New chair by Khode Feiz for Offect.
Pic via David Report with thanks.

söndag 15 januari 2012

Sunday!

Have a great sunday, I am off to Denmark again for a new five days shoot with Mikkel Mortensen and team Lykke.