måndag 17 januari 2011

(Cirka) 5 svenska bloggtips

Det har gått ut en uppmaning att tipsa om sina fem favoriter bland de svenska inredningsbloggarna. Jag måste erkänna att jag inte har full koll på alla men vill inte vara sämre för det så här kommer några av mina inredningsfavoriter:
Först kommer Emma för att hon har en egen stil, alltid snygga bilder och så hög nivå på inläggen. Convoy väcker stor irritation hos många för att han inte länkar men är ändå min bästa favvo för att bilderna är så fantastiska. Trendenser har börjat med fler inspirationsbilder och fina egna bilder. Anniqa är en av mina bästa vänner som har en fin och alltid aktuell livsstilsmix i sin blogg. En mammas dag, Weronica gör alltid väldigt fina egna stilleben och bilder. Liselotte Watkins måste vara med för att hon är en av de få svenska större kreatörer som bloggar och bjuder in till sin inspiration, heja! Mokkasin visar alltid, alltid fina bilder. Fredriks fotoblogg är min viktigaste. Below the clouds och Davidreport har bästa inredningsnyheterna. Qreate by Malin Stoor och duktiga Annaleenas hem för deras fina hem och bilder. Anna gillar, Husligheter , Hemmariket, Living Like Linda, och Pure Decor är alltid roliga att kolla hos. Näst sist men inte minst måste jag ta med mina jobbkollegor Konrad och Philip och dessutom ett hedersutnämnade och stort tack till Susann på Purple Area för all hjälp jag fick när jag startade min blogg. Puh..det blev mer än fem och ändå är det många fler som borde vara på listan.
Click on the links above for my favourite swedish interiorblogs. Happy reading!

12 kommentarer:

Lotta Sultan sa...

tack för tipsen. det genererade i några till prenumerationer.
puh, hur ska man hinna läsa allt?

[ c o y o t e ] sa...

Sköna bloggar man få lägga till på sin lista..

Tack !

//Mia

Hemmarikets Charlotte sa...

Thanxx! Jag skriver ut sidan och sätter den på min inspirationsvägg! Made my Day!

Linda P sa...

Tack goa Lotta!! Solen skiner visst både ute och inne idag :) kram

Anonym sa...

Ett fint länksällskap - tack för att jag fick vara med!

Unknown sa...

Tack igen....:D

Jag börjar att tro till slut:)
AnnaleenaX

Leigha sa...

Cannot wait to devour these links!

Leigha

MOKKASIN sa...

Men oj, tack snälla du! Det känns ju väldigt fint att finnas med på din lista. Och i vilket sällskap sen =)
Kram!

Johanna.B sa...

Bra tips, tack så mycket!

Mvh
/Johanna

Anonym sa...

Tack för en inspirerande och fin blogg! Får jag komma med ett litet önskemål? Du länkar ofta och jag klickar ofta. Då är det rätt irriterande att det inte öppnas ett nytt fönster för länken. Man klickar och så hamnar man i det nya, och din blogg försvinner. Man vill ju nästan alltid fortsätta läsa din blogg när man kollat länken. Ja, du fattar.

Annars är det helt perfekt!

Vänligen Karin

purple area sa...

Tack söta du, hedersomnämnande så kul!!

Maria/Husligheter sa...

Åh vilken ära, tack snälla!