lördag 13 mars 2010

Fint hus


Det här otroligt fina huset som ligger i Stockholms skärgård har jag inrett och arkitektkontoret Claesson Koivisto Rune ritat i samarbete med Arkitekthus. Jag brukar inte inreda åt privatpersoner men det här var ett fantastiskt roligt projekt, dels för att ägarna var så otroligt trevliga men självklart också för att huset är så galet fint.
Duktiga Louise Billgert har tagit bilderna som jag stylat men faktiskt inte sett tidigare utan hittade hos Pure Decor.

Dagens plåtis
Patric Johansson är en otroligt duktig fotograf, mer av honom hittar ni här.

fredag 12 mars 2010

KRINK

KRINK är ascoola och deras grafitti-Mini Cooper fab.

Luca


Italienska Luca Nichetto är en otroligt duktig formgivare som ritat möbler åt massa grymma företag som Offecct, Moroso och Skitsch.

torsdag 11 mars 2010

Stilleben
Det här fina hemmet fullt av personliga stilleben är med i senaste Elle Interiör, plåtat av Johan Sellén.

Cappellini


På Milanomässan i april kommer Cappellini att lansera den här fina pallen av New Yorkbaserade formgivaren Todd Bracher.

onsdag 10 mars 2010

: 117 + HOPE


Jag gillar verkligen klädmärket HOPE. I dagarna lanserar de en kollektion svensktillverkade produkter för köket med mönster som visar kvarteren kring Hamngatan på 1800 talet. Kollektionen kommer att säljas exklusivt på NK Glas, Porslin & Kök genom deras egna varumärke :117. Kul!

tisdag 9 mars 2010

måndag 8 mars 2010

Lampor

"Jens kommer att konkurera ut oss alla" har en av Sveriges främsta formgivare sagt. Det återstår att se men de här lamporna som Jens Fager ritat åt Zero är otroligt fina i sin enkelhet och Zero har en grym produktutveckling överhuvudtaget just nu.

Sisters

Happy internationella kvinnodagen!

Brunt, svart & vitt
söndag 7 mars 2010

Ögonkakao

Av: Olle Eksell.

MDF Italia
MDF Italia gör så otroligt fina och väldesignade möbler, mina favoriter är bordet "Keramik" med keramikskiva av Fattorini och stolarna "Tessile" med typ täckjackesits av Massaud.

Dagens plåtisHenrik Bonnevier har tagit de här fina bilderna, annorlunda från det vi är vana att se från honom men grymt fint tycker jag.