lördag 20 februari 2010

Basics

Stokke Austad har i samarbete med Frost produkt tagit fram serien "Basics" som precis blivit utnämnd till årets produktserie av tidningen Wallpaper..med all rätt.

NorsktHåll ögonen på unga norska formgivaren Petter Skogstad.

Götgatanfavvo

Tidning
Jag har jobbat för de flesta stora inredningsmagasinen de senaste 10 åren men aldrig har tidningarna känts så oinspirerande som nu. Bäst är enligt mig danska RUM som tyvärr är lite svår att få tag på i Sverige men om man hänger på låset i Press stop butikerna kan det gå, (man kan också prenumerera på den genom dem här). Grym inredning, spot-on-shoppingtips och superfin form..Starta en ny svensk inredningstidning anyone??

fredag 19 februari 2010

Trevlig helg!

RB


Just nu håller jag håller på för fullt med att ta fram nya produkter till Rädda Barnens webbshop igen, en av produkterna som kommer att vara med i vårkollektionen är de här grymma illustrationenrna av Lovisa Burfitt, resten kommer att visas om ett par veckor.

Gummigarn

Italienska Neó gör fantastiska kuddar, skålar och väskor av vävt och virkat gummigarn, neopren, som man egentligen använder i bil och motorcykelindustrin. Gah!

Ilse + Artek

Artek fyller 75 år och firar det med att låta kända formgivare göra sin tolkning av en Aaltomöbel. Ilse Crawford är först ut att göra en variant av Armchair 400.

onsdag 17 februari 2010

AmadanaJapanska Amadana gör fantastiska retrosnygga tekniska prylar i grymt fina murvliga färger.

tisdag 16 februari 2010

måndag 15 februari 2010