tisdag 14 december 2010

NownessNätet är väldigt spännande just nu och jag tror att vi bara är i uppstartsfasen för vad vi kommer att få se framöver i form av professionella bloggar, marknadsföring, magasin etc. Världsdominerande LVMH (Louis Vuittongruppen) har startat Nowness, en sorts "oberoende" blogg-dagbok-tidningsforum där de ger världsledande fotografer, konstnärer och andra kreatörer utrymme att tolka och visa upp sina bilder. Spännande, nytänkande och emellanåt vansinnigt vackert.
The internet is very exciting right now and I think we are just in the startup phase of what we will see in the form of professional blogs, marketing, onlinemagazines, etc. World dominating LVMH (Louis Vuitton Group) has started Nowness, a sort of "independent" blog-diary-journal-forum in which they let the world's leading photographers, artists and other creative people display their images. Exciting, innovative and sometimes insanely beautiful.

6 kommentarer:

KonfettiForm sa...

Hvilket bra tips! :)
Fin tirsdag til deg. Klem.

Unknown sa...

Jag håller med föregående,
nätet bubblar av kreativitet jut nu.
Jag skulle vilja visa upp mera mina
bilder på nätet, så blir det nåt sånt i Sverige så hänger jag på!
Just det,,,först måste jag kanske bli världsledande:DDD

xoxo
Annaleena

Therese S sa...

Det är svårt för det tryckta mediet att hinna med eftersom att publiceringarna på nätet är mycket snabbare och förändringsbara – men det ena utesluter inte det andra. Jag älskar kombinationen av ett bra magasin att bläddra i och sköna bloggar att scrolla igenom.

Tack för ett bra tips!

http://dreamlifeincity.blogspot.com/ sa...

Hej
Tittar in o vill önska dej en underbar Jul<3

Kram
Christina<3 Jag arbetstränar hos Classic Style In The City

Lotta Agaton sa...

Tack,kul att ni gillar det, de har en blogg också som ni hittar på deras hemsida!

Kram,

Lotta

Charlotte Bladh sa...

Håller med! Och det är både knäckande och inspirerande att det finns ett sådant enormt utbud. Ju mer man hittar desto mer inser man att man inte hade en aning om. Och jag vill se allt! och ha all tid i världen!