torsdag 19 augusti 2010

Ledig lokal?

Jag letar just nu efter både en större bostad, och en kontors/butikslokal i Stockholm, var är alla lediga loft, industrilokaler, gårdshus och nedlagda fabriker? Tips någon?..Hemnet är deprimerande.

I'm looking for both residential and an officespace in Stockholm right now, where are all vacant lofts, industrial buildings, sheds and abandoned factories? Any tips?

8 kommentarer:

Helena sa...

Jag tror inte Hemnet är rätt kanal. Kan det vara via kontakter?

Caroline Flindt sa...

Hej Lotta,
Vilka bloggar brukar du svänga förbi?
KH
Caroline

Anna M sa...

Anlitade just en snickare som berättade att han under sina Djurgårdspromenader fått span på en tom industri/loft-lokal och helt ogenerat gått och ringt på för att kolla om han inte kunde få hyra den i utbyte mot fix. Han har nu totalrenoverat hela våningen och tar sin lilla båt till jobbet. Ganska trevligt och förmodligen unikt men med dina begåvade fingrar och lite fräckhet kanske du ska lägga in span & plinga på någonstans? Lycka till! Anna x

Lotta Agaton sa...

Tack för tipsen Anna och Helena, jag tror också att höra sig för och kontakter är bästa sättet...därav blogginlägget! ;)

Caroline, jag läser planlöst allt som kommer i min väg men Notcot, Ffffound, Dezeen kollar jag alltid.

Lottaxx

neLLa sa...

i don´t speak your lenguaje..

but your blOg is soo cool, i like your pictures..very much..

bye

visit my bLOg.
canelaycafe.blogspot.com

Hemmarikets Charlotte sa...

De häftiga lokalerna är nog utrotade. Jag letar också överallt och ingenstans och det går rent åt pipan.

Erik / LESPRIT NOUVEAU sa...

Det där tegelhuset på söder vid götgatan och bondegatan, har några lediga lokaler. Gallerihuset Industricentralen på huddiksvallsgatan också.

butikslokal stockholm sa...

Hej.
Vill tipsa dig om ledigabutikslokaler.se (portalen skall relanseras inom den närmaste månaden). Här kan du söka efter butiker och butikslokaler