tisdag 28 februari 2012

Färgfabriken

This is one of my favouritelocations in Stockholm right now, Festlokalen at Färgfabriken. This is also where Petra Bindel will shoot the exwork for my students at Beckmans in a few weeks time...and one of the pictures will be published in Plaza Interiör. Hurra vad roligt vi ska ha!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Lotta

Tack för en mycket inspirerande blogg! Måste bara fråga varför du ändrat formatet på bloggen. Personligen tycker jag detta format är mycket jobbigare att läsa och särskilt på iphone. Jag gillar att bara kunna scrolla från inlägg till inlägg. Vet inte om det är någon mer där ute som håller med mig.?

Lotta Agaton sa...

Hej hej, vad roligt att du gillar bloggen...men jag har inte ändrat något format...den ser ut som den alltid har gjort.

Lxx

Blogg by Maliin Stoor sa...

Ser fram emot uppdraget med skräck blandad förtjusning -pirrigt/trevligt!!

Ha det bäst i NY -liiite avis!!!
:)))))


Maliin

Anonym sa...

I min telefon, Android, är formatet oxå ändrat. Så nånting har hänt. Det ser visserligen rent och snyggt ut på startsidan, men jag håller med anonym om att det gamla var mer användarvänligt. Svårare att få överblick nu.....vilket jag gärna vill få då jag älskar denna blogg och besöker den dagligen!!!!

Anonym sa...

Hej igen Lotta

Bloggen ser ut som vanligt på datorn men på iphone blir varje inlägg liksom för sig. Och så får man klicka in på varje inlägg istället för att scrolls från inlägg till inlägg.

Hälsning Nathalie