torsdag 19 januari 2012

Jag söker ny assistent..

Bästa bästa Lina ska sluta jobba hos mig efter två år och därför söker jag en ny assistent.

Det är en heltidstjänst som ibland kan innebära oregelbundna tider och resor. Du bör känna till Stockholms butiker och utbud (veta var man kan få tag på allt från typ stenskivor och möbler till snickare, konstiga plantor och köksprylar), ha körkort, vara ganska händig, ha jobbat med någon form av produktion tidigare (gärna varit stylistassistent).

Några dagar i veckan är vi oftast på fotograferingar men en stor del av tiden planerar vi jobben och då handlar det för dig om att hyra in rekvisita, boka upp bud, packa upp, packa ner, hålla ordning på logistiken och på torsdagar har vi öppet i butiken. Jag behöver inte en duktig stylist utan någon som är ordningsam och bra på att hålla många bollar i luften samtidigt men givetvis också har lite koll på inredning...det är galet stressigt ibland men nästan alltid väldigt roligt!

Om du tror att det skulle passa dig så maila mig (lotta@lottaagaton.se) ditt CV, en kort beskrivning av vem du är och varför du tror att du skulle passa för jobbet samt bilder på dina fem favoritmöbler.

I am looking for a new (Stockholmbased) assistant.

5 kommentarer:

Minna.K sa...

Cool, this is an great opportunity! I'm so sad that i don't live in Sweden, i would have send the application right away! :)

Hanna sa...

Åh vad kul det låter! Låter så...mysigt i brist på bättre ord. Tänk om man skulle söka... :)

Hälsar en 37 årig civilekonom utan känsla för inredning och som inte är så värst ordningsam

ida sa...

Spännande! Skickar en ansökan under helgen!

Trevlig helg
hälningar Ida Sundell

sarah sa...

I would be remiss if I didn't ask, what sort of chance an eager Canadian graphic designer with a valid passport and desire to experience life in Stockholm would have?

Katrina - Dot Dot Dash sa...

love this image! fab x kat