fredag 13 augusti 2010

Hej!

Det är så ofattbart många som läser min blogg varje dag och jag är både glad och smickrad över det..men det är så få som kommenterar inläggen. Vilka är ni? Vad tycker ni? Var är ni?

It is so incredibly many who read my blog every day and I am both pleased and flattered .. but there are so few comments on postings. Who are you? What do you think? Where are you?

36 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Jag heter Maria och läser din blogg varje dag! Din blogg är utan tvekan den bästa inredningsbloggen i Sverige, otroligt snygga bilder och alltid inspirerande miljöer! Jag har alltid gillat det du har gjort i Residence, så jag blev så glad när du startade denna bloggen, du har verkligen god smak!

Jag bor i ett nybyggt hus utanför Jönköping och är 30 år och älskar färg, form, inredning, möbler och design! Vårt hus och dess inredning är verkligen inspireat av din blogg, svenska möbelmässa, danska tidningar som RUM och Bebedre, och även en del svenska tidningar som Residence och SkönaHem.

Kommenterar inlägg brukar jag aldrig göra, men idag gjorde jag ett undantag! Om du vill ha tips på nya inlägg, så kan ett tips vara att visa bilder och text från när du är ute på jobb; stylinguppdrag och likn. Hur du tänker när du jobbar osv. Men annars är det bara att fortsätta i samma anda som innan!

Tack och hej från Maria

Fröken Jansson sa...

Hej! Jag tycker att du visar så inspirerande, unika, vackra, coola bilder och tittar ofta in här.
Jag jobbar på ett företag som heter Vectura och ansvarar för bolagets visuella identitet. Jag älskar färg och form i alla tappningar och har en ganska vardaglig blogg som mest handlar om inredning, men även min familj och vardag till viss del.
Hälsningar Annelie

Anonym sa...

Hej, jag är verkligen beroende av din blogg, jobbar som grafiskformgivare och får så mycket inspiration! Förlåt att ingen kommenterar, jag tror att den liksom är lite för sofistikerad för det. Iallafall; sluta aldrig, den är ljuvlig!

Kram från sandra.

Anonym sa...

Hej Lotta!
Och mig känner du. Jag följer ungefär 10 svenska inredningsbloggar och 10 utländska. Men din är en av de jag gillar mest och läser först!

Kram Silla Levin

Mixathem sa...

Hej Lotta!

Jag heter Christer och är väl en av få killar som bloggar om inredning! Min blogg är en blandning av nytt och gammalt så där av namnet mixathem. Om du orkar och känner för det ta gärna en titt och kom gärna med en ärlig kommentar då jag är rätt ny på detta område med bloggande!

Jag gillar verkligen din blogg och den stil du visar med dina bilder. Många nya vägar har jag hittat via din blogg så tack för det! =)

Så kör vidare och håll denna höga nivå som du gör! Härligt att läsa varje dag!

Ha det gott!
Christer

Anonym sa...

Hej Lotta!

Jag följer din blogg nästan varje dag och det är en viktig del av mitt jobb. Du har den i särklass bästa inredningsbloggen och du har koll på det mesta i branschen :-) Ett bra sätt att hålla koll vad som händer helt enkelt!!

Hej från Sofie Hjort
Cesar Arkitekter AB

ela sa...

Jå, och här sitter jag (gammal Pink Floyed Fan förresten) som reagerade direkt på den affischen. Jag är väldigt ofta här och läsa dina artiklar. Det som jag uppskattar är att det är lite andra grejer du skriver om, som idag om Dutch Design.
Hoppas på många fler inspirerande artiklar.
Ha en bra helg
Ela som ha en blogg som handlar nästan endast om rostfria diskbänkar och kök.
www.neonela-kitchen.se

Denise sa...

Hej Lotta! Jag är Denise. Jag kommer från Tyskland. Actually I dont't speak swedish but I try to learn it :)

Greetings from Hamburg / Germany!
Denise

Elisabeth sa...

Hej! Elisabeth här, jag följer din blog nästan varje dag. Jag älskar nästan allt du delar med dig av, speciellt alla text tavlor. Min nuvarande lägenhet i Linköping är ganska liten och har en "originell" planlösning som gör att man i många fall får tänka lite annorlunda. Tack för all inspiration som hjälper mig att tänka "outside the box" vad gäller mitt hem och inredning. Jag skriver inte så många inlägg, men du har många stjärnor i min "Google Reader".
Kram Elisabeth

Lisa sa...

Heja Lotta! Jag är en av dina "stammisar"...är 35år och bor i en liten stad i Västmanland. Jag jobbar på ett tråååkigt kontor på dagarna och försöker fylla min fritid med sånt jag älskar. Trädgård och inredning. Lite samma sak egentligen, fast ändå så olika. Jag har 4 barn, en man och en katt i huset så det är sällan lugnt. När chansen kommer så läser jag gärna din blogg och njuter av bilderna. Roliga, sorgliga, vackra, galna, kloka.. Listan kan göras lång. Hoppas du fortsätter att dela med dig! Kram Lisa

TINA sa...

Exakt! Du har många likes/stjärnor i min reader. Mycket inspiration. Bästa i år har varit idén om att åka på egen lyxsemester för att varva ner efter hysteriskt mycket jobb. Keep up the good work! // TINA

Katharina sa...

Hi!
I'm a 23 year old graphic designer from Copenhagen, Denmark - and I really find your blog inspiring in so many ways! Thumps up and keep up the good work!

Robin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Robin sa...

Hej Lotta!

Vem är då jag? Tja.. Förmodligen en av dina yngre (20 år i september) läsare med ett väldigt engagemang för god design. För tillfället bosatt i norr på grund av studier men drömmer om en liten sekelskifteslägenhet i Stockholm.

Anledningen till att jag besöker din blogg så gott som dagligen är att du lyckas förmedla det där ”lilla extra”. Bakom dina inlägg känns det som om det verkligen finns något. Du är ingen ”massproducerande” bloggare utan satsar snarare på kvalitéen av inläggen, snarare än kvantiteten. Dina inlägg, och främst då de bilder du väljer ur, lyckas verkligen med att förmedla känslor.

Din blogg skulle alltså av mig beskrivas likt en mood board där så väl specifika objekt som känslor förmedlas och därmed bildar helheten som så många andra saknar.

Något som skulle vara roligt att se är lite mer ”hemma hos-bilder”. Jag antar att du har ett stort och spännande kontaktnät av människor med såväl vackra som intressanta hem.

Hej,
Robin!

Annchen sa...

Hello Lotta,

A Belgian living in Germany - one of your daily readers. I just moved to a beautiful old Pipi-villa which we have renovated by ourselves.

The inspiration for our wonderful new home came from you and some other blogs I love... Thanks!

Annchen

Maria sa...

Hej Lotta, jag läser också i stort sett dagligen och med stor behållning, men är tyvärr dålig på att kommentera. Du är så duktig på att inspirera och jag bara suger åt mig – utan att ge dig något tillbaka. Så här kom en kommentar i alla fall!
Du har en fantastisk blogg!

Lotta Agaton sa...

Vilken fantastisk respons, TACK!!!!!♡

Karin L sa...

Läser din blogg nästan dagligen, väldigt bra inspiration!
Bor i villa i söderförort med några kids plus make. Är civilingenjör sedan 12 år tillbaka. Har nyss fyllt 36. Inredning har jag hållt på med i 25 (yes).

Karin L (igen) sa...

Tack själv Lotta!

Anonym sa...

Jag läser din blogg ofta. ofta. ofta. Men, kommenterar sällan. Nu kände jag mig dock manad att tala om hur b r a och inspirerande jag tycker din blogg är. Jag bor och jobbar frilans i Oslo och fyller mina dagar med en blandning av fönsterskyltningar till mässor och butiksplanering. Jag gillar verkligen av hur du mixar inredning och möbler med grafiska trycksaker och annan styling. Vackert! Keep up the good work!

Anna sa...

Anna bor i norrland närmare bestämt Boliden med fem bullhundar och en nakenkatt och sambo. Jobbar textilt hemifrån utbildad designer inom webb.
Din blogg är outstanding! Här hämtar jag inspiration nästan dagligen. Det känns verkligen som du har full koll på läget! ( Inom så mycket!)

Åsa sa...

Ja, varför är det bara viss bloggar som får en massa kommentarer?

Åsa heter jag och jobbar som inredningsarkitekt i Göteborg. Gillar din blogg och din smak väldigt mycket.
Tycker att dina "inspirationsbilder" är extra roliga.
Kör hårt!

Emma G sa...

Hej Lotta! Jag heter Emma och är 20 år, bor i Norrköping och studerar till kultur/medieproducent och projektledare. Besöker din blogg dagligen för att få inspiration både till privata och skolrelaterade projekt. Tack för en supersnygg och inspirerande blogg :)

Åse - Interiörguiden sa...

Hej Lotta, tack för en fantastisk blogg med massor med inspiration. Jag uppskattar verkligen bredden och utbudet på allt du visar. Vart tusan hittar du alla fantastiska bilder? Själv heter jag Åse och arbetar jag i en Happy Homes butik och driver även bloggen Interiörguiden.

Jag önskar dig en trevlig helg!

Jessica sa...

Hi!

I stop by quite often and really enjoy your blog.

I have the same questions about the people that stop by but don't comment on my blog too...

I'm Jessica, I'm from the US...I live in New Orleans, LA but I'm moving to Los Angeles, California in a few weeks.

I author the blog {Black.White.Yellow.}

http://blackwhiteyellow.blogspot.com/

Åsa sa...

Jag tänker precis samma sak om min blogg! Jag har inte i närheten av så många läsare som du men jag vet allt att det är ett gäng där ute :-)

Vi verkar ha samma smak och jag hittar ofta inspirerande bilder här!

Tilda B. Hervé sa...

Hej Lotta.

your blog is wonderful inspiring, and yep, i'm a daily reader!!!

Greetings from Switzerland
Tilda

shipbuilding sa...

Hello Lotta, I've been secretly reading for quite a few months now...a bit too long not to have come out of my shell to say hello so thanks for prompting me to say hi and for sharing your gorgeous inspiration.

Anonym sa...

Denär bara så ljuvlig. Jag blir lycklig när jag ser allt fint! Tack snälla du! Kram från isa.

Kerstin sa...

O ja, varför kommenterar man så sällan!? Du ska dock veta att din blogg hör till mina dagliga fröjder!
Tillsammans med http://www.clausdalby.dk/
och
http://thesartorialist.blogspot.com/
Estetiska ting tar sig många uttryck..
Din blogg är så föredömligt avskalad, ren och framåtsiktande, man blir alldeles lycklig!
Har tipsat om den till mina estetiskt intresserade vänner och alla är överförtjusta!
Klumpan

Lotta Agaton sa...

Tack tack tack det är så roligt med era kommentarer och att få höra lite mer om er!

Lottaxx

Anonym sa...

Hej!
Jag jobbar som arkitekt i Stockholm och försöker scanna igenom din blog emellanåt så att jag inte missar något. Det är väldigt vackra bilder du plockar ut och intressanta miljöer/produkter. Inspirerade och tack!
/Elin

Niina K sa...

Hei! My name is Niina and i'm from Finland. Mother of one 8.y girl. I really like your blog a lot! It makes me :) !!

Frida sa...

Hej hej,
läser din blogg regelbundet, men tar mig inte alltid tid att kommentera när jag är ute och surfar runt. Scrollar mer än trycker ner tangenterna... Förlåt för det. Din blogg är fantastisk så sluta aldrig!

Kram Frida

Anne sa...

Hej! Är också en av dom som läser, men tyvärr dålig på att kommentera. Gillar din blogg och hittar en del inspiration då jag är grafisk formgivare.

Kram Anne

Larissa sa...

Around the world bloggers feel the same thing.

I ask the same question: where and who is my readers?!

So... I really like your blog. I'm an architect. I live in Brazil, at Teresina - PI.

And I'm glad because you wrote in two languages.