lördag 20 februari 2010

Tidning
Jag har jobbat för de flesta stora inredningsmagasinen de senaste 10 åren men aldrig har tidningarna känts så oinspirerande som nu. Bäst är enligt mig danska RUM som tyvärr är lite svår att få tag på i Sverige men om man hänger på låset i Press stop butikerna kan det gå, (man kan också prenumerera på den genom dem här). Grym inredning, spot-on-shoppingtips och superfin form..Starta en ny svensk inredningstidning anyone??

9 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med. Har jobbat i en inredningsbutik i 10 år och har kanske blivit lite blasé, men det finns sällan något reportage nu för tiden som får en att bli så där "lycklig" att man knappt kan slita sig från bilderna.
Dessa bilder finns mer i bloggarnas värld nu för tiden...
fast det är många som känner sig kallade men få är utvalda även där...

Mia :)

Anonym sa...

DU, kan väl starta en ny inredningstidning?! Det skulle bli en toppen tidning! Köpte min första Residence på möbelmässan..(Ja jag vet..klent av mig..) Men du fick mig att vilja ha mer av den (dina) reportage.. Vem vet...nu kanske jag kommer att hänga på låset för en RUM..:-)

Linda -Galleri Palla sa...

Jag anmäler mig som skribent :)

Anonym sa...

Jag hänger på :D
Lotta det skulle bli en succe :D
Eva M

Hemmarikets Charlotte sa...

Det behövs!!!!!!!!!!!!!!!!! Utropstecken! Hire me!

Lotta Agaton sa...

..perfekt då är det bara förlaget som saknas!

Anonym sa...

Det behövs verkligen!! Jag kommer ihåg magin varje gång det kom ett nytt nummer av Residence(jag misstänker att detta var när du var delaktig i tidningen).
Nu har tidningen helt förfallit åt IKEA annonser och "Loppisfynd". Jag kan inte ens skilja Residence från Sköna Hem längre.

Hoppas du rycker ut och "Revolutionerar" inredningstidningsbranschen, så som du gjorde med Residence för 10 år sedan.

Therese sa...

Äntligen ett inredningsmagasin som håller stilen. Många utav de svenska tidningarna har somnat in och tappat karaktären.

Therese sa...

Jag anmäler mig som Art director utan att tveka.