måndag 11 januari 2010

Färg

Pantone utsåg kanariegult till årets färg 2009 och i år siar de turkost varpå alla tidningar och bloggar lydigt vräker ur sig turkosa produkter. Hallå, gult hände inte och jag tycker att turkost är fult och tror dessutom inte på den typer av trender.
Jag gillar smutsiga blåa färger just nu, gråblått, petroleum, indigo, duvblått, duvor över huvudtaget tror jag blir fågeln efter ugglan...
Bild: Henrik Bonnevier.

6 kommentarer:

Therese sa...

Det är även fint med pudriga pasteller men håller med om att det måste finnas ett par procent svart i varje färg för att den ska vara snygg. Jag slår ett slag för duvblått! Tack för bra blogg kära Lotta! Keep it up även 2010! Du är bäst! Det är extra roligt när du skriver lite personliga inlägg och åsikter till bilderna.

Britta sa...

Jag håller helt med, att utse en färg till Årets färg är INTE funkis!

Malin sa...

Skön läsning - håller helt med. Försöker att hålla mig lite otrendig faktiskt. Svårt att låta bli helt men det känns inte alls eko-reko att ständigt skifta accenter i hemmet...

Marieberg sa...

Bra.

Anonym sa...

Har du någon favorit NCS-kulör att dela med dig av? Gärna en som fungerar i ett sovrum i ett rum som ligger mot sydväst.

Fin blogg!

Hemmarikets Charlotte sa...

He, he jag gillar turkost! Det är snyggt men behöver även den en gnutta svart.